maandag 16 maart 2009

Baantraining zonder MTBike.

Voor de verandering dit seizoen 's aan 't trainen met de koersfiets op de weg. Kwestie om op 'n gezapig tempo vele km's af te malen, en zodoende 'n stevige basis te leggen. Nuja, 'n gezapig tempo, meestal vertrekken we met 'n goeie gedachte, eenmaal op weg loopt 't soms wel anders dan vooropgesteld :-). Maw, 't is ook niet verwonderlijk dat 'k niet kon volgen dit weekend, Reinhard was de ganse week in verlof en is dus 100% uitgerust, en Gunther vliegt altijd op z'n nieuw racemachien........ 'k daarentegen heb moeten werken en m'n koersfiets is al bijna 'n decennium oud...... Maar 'k ben alvast benieuwd naar volgende week, dan rijden we de slag rond Gavere, met de MTB natuurlijk :-). En mss rijden we dit jaar ook wel 's de Davitamon Classic met de koersfiets, die hebben we nu toch al enkele edities gereden met de mtb, dus heel mss dit jaar 's zoals de meeste, met de dunne banden velo dus :-).
Reinhard kon 't toch niet laten om nog even off road te gaan, kwestie om 't grondgevoel niet te verliezen. 't zal nodig zijn, want deze zomer rijdt 'm terug de Iron Bike, Salzkammer staat ook op 't programma.
Gunther gaat terug naar Sardiniƫ en later op 't jaar volgt er dan nog iets zoals de Ronde van Vlaanderen maar dan wel in Oostenrijk, 280 km met 8000 hm of zoiets....... Dat wordt alvast veel afdalen :-)
Marnik.

Geen opmerkingen: